Europa Conference League

Τσορμπατζόγλου: «Βραδιά-οδηγός η χτεσινή για τον ΠΑΟΚ - ''Παίζει'' και η Τούμπα στην Ευρώπη φέτος»

Για τη μεγάλη εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ και στην Τούμπα που φέτος έχει βοηθήσει τους «ασπρόμαυρους» στην Ευρώπη μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Για τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ με 5-1 επί της Ντινάμο Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τη στήριξη που δίνει φέτος η Τούμπα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε βραδιά-οδηγό τη χτεσινή για τον «δικέφαλο του Βορρά» και συνέχισε λέγοντας πως οι παίκτες ξέρουν που την πάτησαν και ποια είναι η λύση. Στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο τονίζοντας πως ο «δικέφαλος του Βορρά» τα έκανε όλα τέλεια, ενώ για το δεύτερο μέρος είπε πως ο Κοτάρσκι με τους επεμβάσεις του κράτησε την κατάσταση που πήγε να… ξεγλιστρήσει, κυρίως, σε πνευματικό επίπεδο.

Επίσης, μίλησε για τον παράγοντα της Τούμπας, τονίζοντας πως στα ευρωπαϊκά παιχνίδια φέτος έχει βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με τα ελληνικά ματς, θυμίζοντας τις προκρίσεις με Χάιντουκ και Χαρτς, αλλά και τη νίκη με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στους ομίλους.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x